Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Oplæg og arrangementer i Café K

Vi afholder løbende oplæg, der kan styrke din jobsøgning. Derudover har vi forskellige arrangementer på programmet i løbet af året.

I Café K har vi hver uge forskellige oplæg, der måske kan være relevant for dig som jobsøgende. Oplæggene kræver ingen tilmelding, du kan bare møde op på KompetenceCenter Billund.

Da oplæggene ikke er skemalagte og faste, vil det være en god idé enten at ringe og spørge om, hvornår de enkelte oplæg afholdes – eller holde dig opdateret på vores Facebookside.

Oversigt over oplæg der afholdes i Café K i december


Herunder kan du læse om nogle af de oplæg, som vi holder i Café K:

Uddannelse og opkvalificering

Vores uddannelsesambassadør kommer og fortæller om mulighederne for opkvalificering og uddannelse. Der vil være et fælles oplæg, og bagefter vil der være mulighed for individuel sparring.

 

Brug af netværk som brancheafklaring

Oplæg omkring vigtigheden i at være afklaret omkring dine muligheder for jobsøgning, og hvilke brancher du kan og vil arbejde indenfor. Kom og hør om, hvordan du kan bruge dit netværk i din jobsøgning og få konkret råd og vejledning.

 

Strategi for din jobsøgning

Oplæg og indspark til hvordan du får lagt den bedst mulige plan i din jobsøgning. Få fokus på at være skarp i dine prioriteringer og vejen til det næste job eller uddannelse. I oplægget gives der også indspark til, hvordan du kan komme i kontakt med firmaerne.

 

Oplæg fra Virksomhedsservice

Virksomhedsservice har kontakt med virksomhederne i Billund Kommune. De har fingeren på pulsen i forhold til hvilken arbejdskraft, der bliver efterspurgt, og er også dem, der kan vide, hvornår en virksomhed mangler arbejdskraft. De holder et kort oplæg, hvorefter der er mulighed for at blive matchet til potentielle virksomheder og ledige stillinger.

 

Brug af sociale medier i jobsøgning

Få indsigt og indspark til din jobsøgning på de sociale medier såsom LinkedIn og Facebook.