Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

C.K. Produktion A/S

Virksomheden har flere gange deltaget i afklaring af borgere, stillet praktikplads til rådighed i forbindelse med opkvalificeringsforløb i Job7, samt samarbejdet med Billund Jobcenter i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

C.K. Produktion A/S er en underleverandør af sprøjtestøbte plastkomponenter til industrien. Virksomheden er grundlagt i 1978 og har således mere end 35 års erfaring i branchen. Virksomheden beskæftiger 35-40 medarbejdere.

C.K. Produktion


Virksomheden har gennem en årrække deltaget i afklaring af borgere gennem bl.a. virksomhedspraktikker, ligesom der har været samarbejde med Billund Jobcenter i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

C.K. Produktion har senest indgået samarbejde med jobcenteret i forbindelse med Job7-opkvalificeringsprojektet "Industriel produktion", der har til formål at uddanne ledige borgere til et ufaglært job i industrien.

"Industriel produktion" har været afholdt to gange, og begge gange har C.K. Produktion stillet praktikplads til rådighed for en borger. På den måde har virksomheden taget et medansvar for opkvalificering af borgere.