Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rønhoff Hundepension løb med den sociale virksomhedspris

Rønhoff Hundepension i Filskov blev fredag den 29. november hædret med virksomhedsprisen Rødder & Vinger som årets sociale virksomhed i Billund Kommune. Det udløste klapsalver fra personale, familie, venner og Voksenudvalget samt embedsfolk, som var mødt op for at hædre virksomheden og indehaver Tanja Rønhoff.

Tanja Rønhoff havde samlet hele personalet herunder også de medarbejdere, der er årsagen til, at det er Rønhoff Hundepension, der vandt prisen i år. Og medarbejderne kunne ikke kun glæde sig over prisen, for Tanja Rønhoff havde valgt at invitere til fest for at fejre prisen sammen med medarbejdere og familie fredag aften.

Rønhoff Hundepension modtog den sociale virksomhedspris 2019


Det var formanden for Voksenudvalget i Billund Kommune, Robert Terkelsen, der uddelte prisen og motiverede, hvorfor netop Rønhoff Hundepension vandt prisen i 2019, hvor seks virksomheder har været indstillet.

I Billund Kommune har vi et mål om, at også borgere, som ikke lige kan klare en fuldtidsstilling, skal have mulighed for at få et arbejde. Både fordi det er vigtigt for de fleste at ”have noget at stå op til” og at kunne bidrage og føle sig som en del af fællesskabet. Og fordi vi kan se, at det giver værdi for virksomhederne, som får udført nogle opgaver, som måske ellers ikke var blevet løst.
Tanja har en evne i at se potentialet i den enkelte og skrue stillinger sammen efter det. På den måde er medarbejdere med et lavere timetal på fornemste vis blevet flettet ind i virksomhedens DNA. Vi ser her en virksomhed, der går forrest i at skabe reelle stillinger med lønnede timer, og på den måde bidrager hun til, at dem, som kun kan arbejde få timer, også oplever at have værdi og varetage et arbejde på lige fod med andre, og derfor går prisen i år til Rønhoff Hundepension, lød det blandt andet fra formanden for Voksenudvalget, Robert Terkelsen i motiveringen af prisen.

 

Prisen Rødder & Vinger består af en check på 10.000 kr., en statuette og et diplom.