Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Søren Østergaard

Søren Østergaard er nomineret for sit proaktive arbejde med selv at skaffe fremtidens arbejdskraft. Virksomheden arbejder på at påvirke uddannelsesområdet ved at gøre den generelle vvs-uddannelse mere rettet mod blikkenslagerfaget.

Søren Østergaard blev stiftet i 1996 af Blikkenslager Søren Østergaard. Siden har virksomheden været i konstant vækst og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere i både en blikkenslagerafdeling og en entrepriseafdeling.

Søren Østergaard A/S

 

Søren Østergaarer nomineret for sit proaktive arbejde med selv at skaffe fremtidens arbejdskraft. Der er tale om en virksomhed, hvor man brænder for sit fag.

Virksomheden arbejder på at påvirke uddannelsesområdet ved at gøre den generelle vvs-uddannelse mere rettet mod blikkenslagerfaget. Derudover er der tale om en internationalt orienteret virksomhed som tør gå nye veje. Virksomheden har bl.a. haft en udenlandsk Erasmus studerende i praktik, og har meget fokus på rekruttering af den rette arbejdskraft - også fra udlandet.

Da de i øjeblikket ikke kan få alle de faglærte medarbejdere, som de har behov for, forsøger de at tænke alternativt fx via Erasmus studerende. De har altid lærlinge hos sig, og har helt klart fokus på at sikre fremtidig arbejdskraft i deres virksomhed.

Jobcentret har haft et godt samarbejde med virksomheden omkring udenlandsk arbejdskraft, ligesom virksomheden er engageret i udviklingen på arbejdsmarkedet og gerne bidrager, når jobcentret afholder relevante arrangementer.