Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Foredrag om fremtidens rekruttering

Jobcenter Billund inviterer virksomhederne til et spændende foredrag om moderne rekruttering for at inspirere til fremtidig rekruttering.

I dagens jobmarked kan det indimellem være en udfordring for virksomhederne at tiltrække de rigtige kandidater til ledige jobs. 

I den anledning har vi allieret os med headhunter, talentudvikler og konsulent Bettina Wæde fra Wæde Consult

Bettina vil sætte fokus på, hvordan virksomhederne i fremtiden skal være mere forandringsparate i deres tilgang til rekruttering for at tiltrække den snart største gruppe på arbejdsmarkedet, nemlig de der er født ca. år 1977 og frem - de såkaldte millennials. 

Millennials kaldes også de digitale indfødte, og de har en anden tilgang til jobsøgning og arbejdslivet. De ønsker jobs, hvor de bl.a. kan bruge deres talenter. Derfor er det vigtigt, at virksomhederne tager udgangspunkt i, hvilke profiler der vil trives hos dem, og hvilke talenter de jobsøgende kommer med for at skabe interesse for virksomheden.

Men hvordan gribes det an? Hvordan måler vi det? Hvordan rekrutterer vi digitalt fx på de sociale medier i fremtiden? Alt dette vil Bettina Wæde give sit bud på. 

 

Arrangementet holdes torsdag den 31. oktober 2019 kl. 13.00-15.00 på KompetenceCenter Billund, Tårnvej 135, 7200 Grindsted. 

Arrangementet er gratis. 

 

Vi håber, at I har lyst til at deltage i arrangementet. 


Tilmelding på mail til rekrutteringsservice@billund.dk eller tlf.: 79 72 78 00.