Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tag med JobExpressen på roadtrip

I forbindelse med Industriens Uge inviterer Jobcenter Billund en håndfuld virksomheder fra industribranchen og en flok motiverede ledige borgere med på en formiddagsbustur torsdag den 31. oktober.

Jobcenter Billund har i dette års udgave af Industriens Uge valgt at sætte fokus på tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

I år har vi valgt at sætte rammerne lidt anderledes. Vi inviterer en håndfuld virksomheder fra industribranchen og en flok motiverede ledige borgere, som er nysgerrige på, hvordan de finder fodfæste på en ny arbejdsplads, med på en formiddagsbustur.

I bussen skal en uformel dialog mellem virksomheder og ledige danne baggrund for en større gensidig forståelse for, hvad er skal til for, at virksomhederne får den arbejdskraft, som de mangler, og de ledige den arbejdsplads, som de ønsker. Vi krydrer dagen med overraskelser, samt sjove og lærerige øvelser, hvor alle mødes i øjenhøjde og skaber kontakt. 


Arrangement holdes torsdag den 31. oktober 2019 kl. 9.00-12.30 på KompetenceCenter Billund, Tårnvej 135, 7200 Grindsted. 

Der er forplejning hele dagen, og arrangementet er gratis. 

 

Program

  • Morgenmad og workshop, hvor vi hilser på hinanden
  • Bussen kører på roadtrip
  • Teambuilding mellem virksomheder og ledige borgere 
  • Frokost
  • Bussen kører retur til kompetencecentret 

 

Herefter er der foredrag for virksomhederne om fremtidens rekruttering. Læs mere om foredraget

 

Vi håber, at I har lyst til at deltage i arrangementet. 

 

Tilmelding på mail til rekrutteringsservice@billund.dk eller tlf.: 79 72 78 00.

- virksomheder kan også kun tilmelde sig foredraget om fremtidens rekruttering