Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

WOW Park slog dørene op

Torsdag den 11 juni slog WOW Park dørene op i Billund for første gang. Virksomhedsservice fra Jobcenter Billund fik lov til at komme på besøg og høre om parken og tage nogle billeder af parken.

WOW Park er en forlystelsespark, et legeland i trætoppene. I parken er der flere end 100 legeaktiviteter, såsom trætop-huse og hængebroer i op til hele 14 meters højde, gigantiske hoppenet med kæmpebolde, underjordiske huler, kæmpeslynger og svævebaner der er monteret nænsomt om træernes stammer.

Vi i Virksomhedsservice stiftede bekendtskab med WOW Park tidligere på året, da vi afholdt Jobdag på KompetenceCenter Billund. Der var her stor interesse for den nye forlystelsespark, så da vi tog på besøg på åbningsdagen, spurgte vi selvfølgelig interesseret ind til hvordan det var gået med rekrutteringen af nye medarbejdere.

Parken havde som sagt første åbningsdag den 11 juni og Tina Wammen fortæller at de har haft en god opstartsdag, og de har været tilfredse med antallet af besøgende på den første dag. Tina fortæller at de ikke har nået at ’træne’ så meget som de havde planlagt før parken åbnede.

Tina Wammen fra WOW Park fortalte os, at de har fået rigtig mange ansøgninger og at de stadig modtager ansøgninger fra interesserede jobsøgere. Hun fortæller endvidere, at det er meget gode og kompetente ansøgere de har haft til de ledige stillinger. De har indtil videre ansat den mængde medarbejdere som de vurderer at skulle bruge til sæsonen, men afviser ikke at de måske kan bruge lidt flere.

Tina Wammen fortæller videre, at jobsøgerne har givet udtryk for, at noget af det fede ved stillingerne i WOW Park er, at man ikke kun bliver ansat til fx at skulle stå i køkkenet hele sommeren, men at man roterer over sæsonen og kan komme rundt og arbejde i hele parken. Hun fortæller dog, at der er nogle medarbejdere der har fået faste pladser her i opstartsfasen, for at kunne oplære de andre medarbejdere til opgaverne på de forskellige ’stationer’ – dette har de tager rigtig godt imod.