Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hvordan søger jeg refusion?

Når du som arbejdsgiver eller selvstændig skal anmelde og søge om refusion af sygedagpenge, barselsdagpenge eller løntilskud, skal du benytte NemRefusion på Virk.dk.

Hvis du ikke tidligere har brugt NemRefusion på Virk.dk, kan du herunder finde en vejledning til, hvordan du kommer godt i gang med at bruge NemRefusion.

Det er nødvendigt, at du har en digital medarbejdersignatur for at kunne bruge NemRefusion.

Nu kan du få hjælp til at indberette til tiden

I NemRefusion kan du få en meddelelse, når det er tid til at søge refusion igen. Det gør du via menuen under "Administration". Det er kun virksomhedens Virk-administrator, der kan tilgå administrationssiden. 

NemRefusion


Tryk på knappen ”Ret tilmelding”. Her kan du afkrydse, hvilke meddelelser virksomheden vil modtage eller ikke ønsker at modtage. Det er muligt at få en notifikation på
 SMS og e-mail, når der er kommet nye beskeder i NemRefusion. Du kan indtaste op til to mobilnumre, som vil modtage en SMS, når der er nye meddelelser. Du kan tilmelde virksomhedens e-mail ved at klikke på linket "Se dine abonnementer på Virk-servicebeskeder". 

 

Meddelelser fra NemRefusion

 

Hvis du får problemer

Hvis du får problemer med udfyldelse eller indsendelse af din anmodning om refusion, kan du kontakte NemRefusions support.

 

Vejledning til virksomheder

NemRefusion - Fleksjobrefusion

NemRefusion - Selvstændig

NemRefusion - Sygedagpenge

NemRefusion - Løntilskud

NemRefusion - Barsel